top of page

Training en workshops

Advies (2).jpg

TRAININGEN EN WORKSHOPS INHOUD

Ik heb veel kennis en ervaring in het ontwerpen en geven van trainingen en workshops op het gebied van circulaire sociale woningbouw. Ik heb jarenlang cursussen, trainingen, en workshops gegeven over uiteenlopende onderwerpen, zoals assetmanagement, duurzaam en circulair bouwen, ketensamenwerking, en persoonlijke ontwikkeling. Ook heb ik vele afstudeeronderzoeken mogen begeleiden. Sommige cursussen duren een half jaar, andere cursussen een middag of een lezing van een half uur. 

VOOR WIE?

Mijn publiek is altijd uiteenlopend geweest. Van Bachelor tot Master-studenten, tot trainees van Talent in Huis, tot InHouse trainingen bij woningcorporaties, tot lezingen bij symposia en andere sectorale bijeenkomsten. Zowel bij grote als kleine groepen voel ik mij als een vis in het water.

HOE? 

Mijn cursisten zitten zelden stil. Ik zoek altijd dynamiek, interactie, en FUN. Ben ik dan niet serieus? Natuurlijk wel! Maar ik geloof in een veilig en dynamisch leerklimaat, waar cursisten (van jong tot oud) zich prettig voelen om nieuwe kennis en inzichten tot zich te nemen. 

Ik maak mijn cursussen op maat. Ik verdiep mij in het kennisniveau en leerdoelen van de cursisten. Daarom is bijna geen enkele training, lezing, of workshop hetzelfde. Dat maakt het wel zo leuk en leerzaam! 

bottom of page