Afgeronde projecten

VERFRISSEND TO THE POINT

ADVIES - TRAINING - ONDERZOEK - INTERIM

ADVIES

Adviesopdrachten beginnen met vraagverheldering. Ik ga altijd op zoek naar de vraag achter de vraag. Vervolgens volgt een analyse, en kom ik met een stappenplan. In overleg help ik ook met de implementatie. Ik werk altijd in verbinding met de juiste stakeholders, want dat is de enige route naar succes.

TRAINING EN WORKSHOPS

Ik heb meer dan 15 jaar ervaring in het geven van trainingen en workshops in de thema's circulair bouwen, total cost of ownership, ketensamenwerking, assetmanagement en de relatie tussen al deze onderwerpen. Ik heb aandacht voor inhoud, vaardigheden, en persoonlijke ontwikkeling. Verwacht een levendige sessie, met veel actieve betrokkenheid van de groep deelnemers.

ONDERZOEK

Ik ben aan de TU Delft gepromoveerd tot doktor ingenieur op het onderwerp ketensamenwerking bij woningcorporaties. Daarna heb ik mijn academisch onderzoek gericht op het proces van circulair bouwen en onderhouden. Mijn onderzoek is altijd nauw verbonden met de praktijk. Ik vind het belangrijk dat professionals er ook echt iets mee kunnen. Download hier mijn boek over ketensamenwerking.

INTERIM

Soms zijn er gewoon te weinig mensen voor al het werk dat er is. Ik spring graag bij. Mijn werkstijl is gestructureerd, in verbinding met collega's, en to the point. Ook als interimmer draag ik bij aan verbetering en optimalisatie van bedrijfsprocessen.